Handelsebetingelser

HANDELSBETINGELSER

§ 1 Om Jagtgaarden Juletræer
Jagtgården · Farumvej 53 3660 Stenløse · CVR / VAT ID: DK 50434753

Jagtgården driver virksomhed med bl.a. dyrkning og salg af Juletræer

Jagtgaarden juletraer består af et website, www.Jagtgaardenjuletraer.dk (”Websitet”) der er udviklet af Jagtgården CVR: DK 50434753

www.Jagtgaardenjuletraer.dk giver dig mulighed for at bestille juletræ og få det leveret til en af dig ønskede adresse

Eventuelle spørgsmål og bemærkninger til Jagtgården kan rettes til e-mailadressen info@jagtgaardenjuletraer.dk

§ 2 Anvendelse og gyldighed

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle aftaler indgået mellem kunder og Jagtgården vedrørende køb af juletræer, der udbydes på Websitet, medmindre handelsbetingelserne konkret er fraveget ved skriftlig aftale mellem kunden og Jagtgården · Farumvej 53 3660 Stenløse · CVR / VAT ID: DK 50434753

Såfremt nogen af disse handelsbetingelser skulle blive anset for retsstridig og ugyldig, og som følge heraf ikke vil kunne håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.

§ 3 Sprog

Aftaler mellem Jagtgården og eventuelle kunder indgås på dansk.

§ 4 Priser

Alle priser for juletræer er angivet i DDK og er inkl. 25 % moms samt andre danske afgifter, men ekskl. gebyrer ved betaling med kreditkort mv.

Den samlede pris, der skal betales, inkl. gebyrer ved betaling med kreditkort mv., opgøres og oplyses inden afslutning og gennemførelse af ordren.

Jagtgården forbeholder sig retten til at ændre priser løbende og uden varsel, dog ikke ved allerede indgåede aftaler med kunder.

Jagtgården tager forbehold for moms- og afgiftsændringer.

§ 6 Afgivelse af ordre

Jagtgården leverer Juletræer til Danmark indenfor et begrænset antal postnumre

Kunden skal for at kunne gennemføre et køb af Juletræer starte med at vælge juletræet i den højde der ønskes, hvorefter kunden føres videre til “Kassen” eller til fortsat køb af yderligere produkter. Når det ønskede Juletræ er valgt, vælges ”Kasse”. Kunden skal herefter indtaste sine kontakt-, adresse- og kortoplysninger. Under ”Se din ordre” vil hernæst fremgå følgende:

En oversigt over afgivne kontakt-, adresse- og kortoplysninger,
En liste over, hvilket Juletræ kunden har bestilt med oplysning om produkternes vigtigste egenskaber samt de hermed forbundne betalingsforpligtelser, herunder juletræets samlede pris, inkl. gebyrer ved betaling med kreditkort mv.,
Ved indtastningsfejl har kunden mulighed for at rette i afgivne kontakt-, adresse- og kortoplysninger, valgte Jagtgården-produkter eller forlade bestillingsproceduren helt.

For at kunne gennemføre ordren, herunder betale for de ønskede produkter, skal kunden afslutningsvist acceptere nærværende handelsbetingelser.

For at afslutte købet vælges ”Betal og bestil nu”.

Når en ordre er afgivet via Websitet fremsendes der automatisk en e-mail til kunden med en faktura for leverancen. Bindende aftale anses herefter for indgået. Fakturaen udgør samtidig kundens ordrebekræftelse og indeholder de nødvendige oplysninger for kundens dokumentation af bestillingen. E-mailen fremsendes til den adresse, kunden har oplyst under bestillingsproceduren.

Det forventede leveringstidspunkt vil fremgå af ordrebekræftelsen.

jagtgården tager forbehold for udsolgte produkter samt for eventuelle pris- og trykfejl. Kunden vil straks blive informeret herom, efter bestilling er foretaget.

§ 7 Betaling

Gennemførelse af betaling, herunder hævning af beløbet på kundens konto, sker straks efter afgivelse af en ordre, dvs. forud for afsendelse af juletræet til kunden.

Betaling for købte Juletræ sker online ved brug af Visa, Maestro, MasterCard, VISA eller VISA Elektron.

Jagtgården hverken registrerer eller opbevarer kunders betalingskort- og/eller kontooplysninger.

§ 8 Levering

Juletræet afsendes 1-5 hverdage efter afgivelse af en ordre.

Juletræet leveres som udgangspunkt af Jagtgården.

§ 9 Forsendelsesomkostninger

Jagtgården opkræver 75,- inkl moms. dvs. alle køb, uanset mængde eller produkttype

§ 10 Opbevaring af indgåede aftaler

Jagtgården opbevarer ikke indgåede aftaler efter effektueringen på en sådan måde, at de efterfølgende er tilgængelige for kunden.Jagtgården opfordrer derfor til, at kunden gemmer den modtagne ordrebekræftelse/faktura til eventuel senere brug.

§ 11
Leveringsbetingelser

Jagtgaarden Juletræer kører selv ud med varene. I nogle tilfælde har vi hjælp af eksterne Transportfirmaer til at levere varerne, i travle perioder. Ordren leveres som udgangspunkt til kantsten, ved mindre andet er aftalt.

Varerne bliver sendt og pakket umiddelbart efter din bestilling er modtaget og leveringstid vil være mellem 1-5 hverdage

Bemærk at vi kun leverer til postnumre fra postnummer 1000 og op til 4000 med undtagelse af følgende postnumre:

2980 Kokkedal, 2990 Nivå, 3000 Helsingør, 3050 Humlebæk, 3060 Espergærde, 3070 Snekkersten, 3080 Tikøb, 3100 Hornbæk, 3120 Dronningmølle, 3140 Ålsgårde, 3150 Hellebæk, 3200 Helsinge, 3210 Vejby, 3220 Tisvildeleje, 3230 Græsted
3250 Gilleleje, 3300 Frederiksværk, 3310 Ølsted, 3320 Skævinge, 3360 Liseleje, 3370 Melby, 3390 Hundested

Varemodtagelse og reklamationsret
Når du har modtaget dine varer, skal du sikre dig, at alt er som du ønskede ved bestillingstidspunktet.
Ønsker du at fremsende en reklamation af varen, skal dette meddeles senest 24 timer efter modtagelse af varen på mail: info@jagtgaardenjuletraer.dk med et vedhæftet billede.

§ 12 Fortrydelsesret
Vi tilbyder 14 dages fortrydelsesret efter varemodtagelsen, såfremt varerne sendes tilbage. Varens salgsværdi må ikke forringes. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes dårlig behandling, mister du fortrydelsesretten.

Vi gør opmærksom på at juletræer er letfordærvelige og derfor skal vi have din fortrydelse i hænde samme dag som leveringen finder sted. Du bærer omkostningerne forbundet med returneringen og det er dit ansvar at juletræet returneres forsvarligt, så de ikke tager skade.

Ønsker du at vi henter træet opkræves et vederlag svarende til det beløb vi tager i levering af juletræet (75 kr. inkl. moms)

Hvis din reklamation godkendes, refunderes beløbet, fratrukket evt. forringelsesgebyr, til din bankkonto. Er der ved købet brugt en rabatkupon, bliver rabattens værdi også fratrukket det refunderet beløb.

Juletræet kan også returneres på vores adresse: Farumvej 53 – 3660 Stenløse