Covid 19

Herunder finder du information om hvordan vi på Jagtgården følger anvisningerne fra sundhedsmyndighederne omkring covid-19

Fæld selv

I plantagen hvor vi har fæld selv er arealet så stort, at vi har vurderet det ikke bliver en udfordring at holde afstand. Savene vi låner ud bliver afsprittet efter hvert brug, men har du alligevel en sav derhjemme som du kan tage med, anbefaler vi at du selv medbringer denne.

på Gårdspladsen

På gårdspladsen har vi inddelt juletræsområderne i 3 zoner af mellem 7-10 meters bredde i hver zone, hvor træerne stilles op på fødder så du kan besigtige et træ uden at skulle røre ved det. På denne måde sikrer vi at du ikke går op og ned ad andre der også kigger på juletræ. Vi opfordrer enhver tid til at der bliver holdt afstand og vil gøre folk opmærksom på dette hvis vi vurderer der bliver for trængt i zonerne.

Juletræs levering

På lige fod med restauranterne som gerne må levere take away fortsætter vi også med at levere juletræer direkte til døren. I etagebygninger bærer vi træet op til ældre og folk med fysisk besvær. Når vi er ved din adresse stiller vi træet foran døren og banker på hvorefter vi træder tilbage med afstand. Når du har åbnet døren ønsker vi glædelig jul og går igen. Er du frisk som en havørn ringer vi på dørklokken og går indenfor i bygningen og stiller træet efter aftale med dig.

I denne tid må vi stå sammen på afstand

De bedste hilsner os fra Jagtgården