Juletræsbutikken

Velkommen i butikken her kan du bestille dit juletræ og få det leveret direkte til din hoveddør.
Vi garanterer at træet er fældet få dage før det leveres til din hoveddør!

<

Bestil dit juletræ her...

Ønskes et juletræ højere end 3 meter kontakt os venligst

Levering

Vi leverer til alle postnumre mellem 1000-4000. Juletræerne ankommer til din adresse mandage, onsdage eller fredage lige indtil tirsdag den 22. december. Levering koster kun 75,-  Når du gennemfører købet af dit juletræ får du mulighed for at vælge en specifik dag for levering samt angive hvor vi skal stille træet hvis du ikke er hjemme
kontakt os på info@jagtgaardenjuletraer.dk hvis du har særlige ønsker til levering

Bestiller du dit juletræ inden 20. november sparer du 10% på dit køb, brug rabatkoden jul. Træet leveres i december på den ønskede adresse.

Om juletræerne…

Siden 1986 har vi plantet, dyrket og distribueret juletræer af sorten Normannsgran til private og virksomheder. Det gør vi fra vores plantage hvor vi nøje passer og plejer træerne, så de står flot i december måned. Herudover fælder vi træerne løbende igennem december så vi sikrer, at det træ du køber har friske nåle.

Glade kunder...

Rasmus Jørner

Fra Hellerup

Se det her er et godt koncept! Jul og golf på Farumvej 53 i Ganløse! Gratis træ indenfor én meter. Min var 4 meter fra, så jeg prøver lykken igen til næste år! Tjek juletræsgolf.dk ud…

Toke Westermann Smith

Fra Frederikssund

En smule reklame skader ikke når man har hygget sig  🙂 Vi har netop fældet juletræ hos Hans Wolff i Ganløse. Stort hit for små børn  😉 fæld selv er vejen frem! 

Michael Søgaard Grønning

Fra Roskilde

Vores børn elsker at være med ude og fælde juletræer. Det gør vi hvert år på Jagtgaarden i Ganløse.